Το Parking


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εμπορικά καταστήματα, καφέ, κινηματογράφοι, εστιατόρια: το κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης ανθρώπων κάθε ηλικίας, από κάθε σημείο του πολεοδομικού συγκροτήματος. Για να μπορέσει, όμως, κάποιος να απολαύσει τα κάλλη του κέντρου χρειάζεται να βρει κάτι πολύ σημαντικό: μία θέση παρκαρίσματος!
Το Parking Kinissi έρχεται να δώσει τη λύση σε ένα από τα πλέον οξυμένα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, χωρίς εσείς να χρειάζεται να ψάχνετε επί ώρες στα στενά... Ο σταθμός αυτοκινήτων βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, κυριολεκτικά στην “καρδιά” της πόλης και έχει είσοδο επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου 38. Στους τέσσερις ορόφους του υπάρχουν περισσότερες από 440 θέσεις στάθμευσης, με εξαιρετική διαρρύθμιση εισόδου-εξόδου, ώστε να μπορείτε να παρκάρετε σε χρόνο-ρεκόρ. Μάλιστα, σε μερικές ημέρες το Parking Kinissi θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος εισόδου-εξόδου και επόπτευσης του χώρου, που θα σας επιτρέπει να παρκάρετε σε ελάχιστα λεπτά. Ανάλογα μειωμένοι θα είναι και οι χρόνοι αποχώρησης από τον σταθμό.

Σήμερα το Parking Kinissi περνάει σε μια νέα εποχή, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να προβληματίζεστε μόνο για τα ψώνια σας -και όχι για τη θέση στάθμευσης του οχήματός σας.

Και μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις προσφορές και τις εκπτώσεις, μέσω του site του Parking, στη διεύθυνση: www.kinissi.gr.